OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

MO_RO_motiv_5.jpg

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • ČRS, z. s., místní organizace Rokycany
  • IČO: 47694262
  • Sídlo: Kozinova 523, 337 01 Rokycany

Kontaktní e-mail:

crsmo.rokycany@tiscali.cz

Co sbíráme, za jakým účelem a jak dlouho

  • Sbíráme a zpracováváme vaši e-mailovou adresu.
  • Za účelem zasílání e-mailových upozornění na nové články na internetové adrese www.crsrokycany.cz, informace z IS Lipan, nové termíny školení a ostatní akce v rámci místní organizace Rokycany a Českého rybářského svazu, z. s.
  • Právním základem je váš souhlas se zasíláním těchto sdělení.
  • Vaše údaje uchováváme po dobu pěti let, nebo než se ze zasílání odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • ČRS, z. s., místní organizace Rokycany (IČO: 47694262,, se sídlem Kozinova 523, 337 01 Rokycany), která provozuje tento web.
  • Roman Moulis (se sídlem Dělostřelců 1195, 337 01 Rokycany), který spravuje webové stránky.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání informací. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vaše údaje a data jsou chráněny

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření, která mají za cíl ochránit Vaše osobní údaje a údaje Vašich kontaktů. Používáme Secure Socket Layer (SSL) technologii - poznáte to podle zeleného políčka v adrese Vašeho prohlížeče.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Poslední aktualizace 6.5.2018

Děkujeme za podporu činnosti MO a hlavně za podporu dětských rybářských kroužků


Město Rokycany

 

Město Hrádek

Město Hrádek

 

Obec Dobřív

 

Město Mirošov

 

 

Vodohospodářská společnost Sokolov, s.r.o.